Prenumerera på frukt

Du kan välja att ha en prenumeration på fruktkorgar, en eller flera dagar i veckan, eller beställa till varje tillfälle. Vi levererar fruktkorgar fem dagar i veckan. Leverans måndag-fredag 8.30-14.00.

Beställ via beställningsformulär.

  • Tillfälliga beställningar ska göras senast två dagar innan du vill ha fruktkorgen.
  • Fakturering sker månadsvis i efterhand.
  • Fruktkorgen levereras på överenskommen dag. Korgar beställda till ett enskillt möte levereras på uppgjord tid. Yttre påverkan, så som fruktleverns, kan ge oss viss förskjutning av leverenser till våra prenumeranter.
  • Ni kan avbeställa er korg eller säga upp er prenumenation genom att maila oss, frukt@uppsala.se, en vecka innan avbokning/avslut.
  • Om er leveransdag infaller en röddag kommer leveransen utebli denna dag. Om ni ändå önskar frukt under den veckan kan ni kontakta oss på frukt@uppsala.se så gör vi vad vi kan för att lösa det.

Vi värnar om miljön. Ett exempel på det är att vi återanvänder korgarna genom att hämta dom i samband med nästa leverans. Vi tvättar korgarna och använder dem till nya leveranser. Om korgarna inte återlämnas tillkommer en kostnad om 50 kronor på nästa faktura.

Beställ en fruktkorg som gör skillnad. 

Uppdaterad:

Andra sidor under: Prenumerera på frukt